Samsung Galaxy Note 9 İncelemesi TechCrunch

Yukarıda: Samsung Galaxy Notu 9. Elde ettiğim şeyi bulmak için burada örneklerinizi inceledim, fakat uzun bir süre boyunca çeşitli dillerde bir programcıyım ve hepsi pratik: -D Sadece burada kesinti olmadan oturmak için zamanın yerini belirleyen bir durum ve deneyin.
samsung note 9 kılıf Take Not 9'un satışları başladığında referans olabilecek Eylül 2018 gibi düşük bir sürüm notu, cihaz Temmuz veya Ağustos aylarında SM-N9600 olarak her iki cihaz için Nisan ayında gelecek Not 9 olarak düşünülen en kısa sürede serbest bırakılabilir SM-N9608, belgelendirme, ABD model miktarının SM-N960U varyantlarına benzeyen yepyeni Galaxy Notes tasarım numaralarını listeler.
Samsung Galaxy S9 artı Samsung Galaxy S9 ve Samsung Galaxy S9 cep telefonunun Samsung S6 cep telefonunun Samsung Galaxy S9 cep telefonunun Samsung Galaxy S9 cep telefonunun Samsung Galaxy S9 cep telefonunun Samsung Galaxy S9 cep telefonunun Samsung S6 cep telefonunun satış noktalarının piyasaya çıkış tarihini de göz önüne aldık. Galaxy Note 9'un S Pen'i kullanmak istediğinizde gerçekten hoş bir ekstra.
Görünüşe göre iş, Samsung'un modern zamanlarda bulduğu adlandırma şeması ve Samsung'un akıllı telefonları ve kapsülleri üzerinde görülen daha yüksek tanınmış Galaxy markasına geçiş yapan, görünüşte görünüşe göre işlev gören yeni bir smartwatch içeriyor. .
Belli ki, Not kullanıcılarının yüzde 64'ü S Pen sadakatçılarıdır, bu yüzden Samsung Stylus tekliflerinin yenilenmeye başlaması şaşırtıcı değildir. Kuzenimin evdeki bu yönünün kırmızımsı kilitlerle cildi aydınlattığını ve 6 metreden daha uzun (aslında kızlar) olduğunu fark etmek komik.
Son olarak Pixel 2'nin kamerasını gerçek bir şekilde eşleştirebilecek bir cep telefonu buldum ve Samsung'un Galaxy Take Note 9'u. Söylentiler gerçek oldu: Android'de Fortnite sadece Samsung ürünlerine ulaşıyor. Gerçekten teknik almak istiyorsanız, Midnight Black ve Lavender Purple Note 9'ların her biri, eşleşen S-Pen kalemine sahiptir, çünkü Ocean Blue sarımsı renkte S-Pen alır.
Samsung cihazının 6.4 inçlik ekranının arkasında yer aldığı güç seviyesi göz önünde bulundurulduğunda, 4,000 mAh bataryası iPhone X'lere kıyasla yaklaşık yüzde 50 daha büyük. Buna ek olarak, Not 9'un Gana'da 24 Ağustos'tan Midnight Dark'a, Metalik Bakır ile S Kalem ve Deniz Mavisi'nin sarı renkli S Pen ile elde edilebileceğini ortaya çıkarmıştır. <İmg src = "https://www.case -custom.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/284x284/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/a/samsung-galaxy-note-4-gustav-klimt-g-case.jpg "width =" 253px "alt = "" />